Personalizovani kolačići sudbine

Probajte još danas

Personalizovani kolačići sudbine

To su oni kolačići za koje Vi sami birate poruke, način pakovanja sa mašnicom ili kartončićem, vrstu slova, boju kolačića itd. Sve u dogovoru sa Vama.

Personalizovani kolačići sudbine se izrađuje po Vašoj želji za venčanja, rodjendane ili za promociju Vaše firme sa željenim tekstom ili za bilo koji drugi događaj. Vaše poruke nam možete dostaviti putem e-maila ili narudžbenice.

U našoj bazi se nalazi preko 16000 naših poruka razvrstane u kategorije: sreća, ljubav, brak, zdravlje, novac, uspeh, zabava, mudrost, porodica, prijateljstvo i kategorija razno.

Za venčanja je posebno interesanta kombinacija naših poruka iz kategorije sreća, ljubav, brak… Dok bi za promociju firmi bile interesantne poruke iz kategorije novac, uspeh, zabava…

Imate mogućnost da izaberite dizajn kartončića (da uklopite uz Vašu dekoraciju venčanja), vrstu slova, vaše poruke mogu da budu na latinici ili ćirilici, kao i na drugim jezicima.

Papir unutar kolačica je dimenzija 72mm x 15mm. Pakovanje ovih kolačiča može biti obična providna kesica, sa mašnicom ili sa kartončićem po Vašoj želji.

Naš proizvod je potpuno veganski i rađen je po originalnom receptu. 

Cena personalizovanog kolačića sudbine je 28 dinara. Minimalna količina za poručivanje je 50 komada.

Bakerfresh Time

we are open

Aliqua id fugiat nostrud irure ex duis ea quis id quis ad et. Sunt qui esse pariatur

Mon - Fri

9:00 am - 9:00 pm

Sat - Sun

10:00 am - 10:00 pm

our chef

customer reviews