fbpx
Kolacici sudbine sa kartoncicem

Kolačići sudbine sa kartončićem

Kolacici sudbine sa kartoncicem su jedinstven proizvod kreiran vasom mastom.U zavisnosti od vrste događaja, dizajnirajte svoje unikatne kolacice , uputite poruke gostima, a oni vas gest sigurno nece zaboraviti.Izrađuju se po vašoj želji za svadbe,rodjendane ili za druge događaje.

Nasa preporuka je svakako korisćenje za promociju vaše firme sa vašim logom ili željenim tekstom. Možete da birate naše ili vaše poruke, sa jednostranom ili dvostranom štampom.Obicno predlazemo nasim kupcima da je najbolje da je logo na kartoncicu a unutar samog kolacica da se nalaze poruke. Svakako prelep poklon gostima na vasoj proslavi jer mozete staviti vasa imena ili datum na kartoncic i verujte nam da ce vasa proslava biti jedinstvena.

Minimalna kolicina za porucivanje je 100kom.Cena ovih kolacica je 22din.

Kolacici sudbine sa kartoncicem boja

Zlatna boja se vezuje za Kolačiće Sudbine. Boja naših Kolačića Sudbine je između žute i narandžaste. 

Omot kolacica sudbine sa kartoncicem

U ponudi imamo nekoliko celofanskih kesica (omota). Providna kesica (kesice na kojima ne postoji nikakva štampa to jeste skroz su providne), Providna kesica sa mašnicom (providne kesice, koje na sebi imaju zlatnu dekorativnu mašnu). Nije moguća promena izgleda ambalaže (omota) Kolačića Sudbine. 

Kolacici sudbine papiric i kartoncic

Papirić za Kolačiće Sudbine je dimenzije 72mm X 15mm i ne može da se koriguje. Štampa se vrši na 120g, kvalitetnom papiru bele boje. Po vašoj želji je moguća jednostrana ili obostrana štampa.

Prednja strana kolacica sudbine sa kartoncicem

Za tekst se koristi font Arial veličine 10. Kod Personalizovanih Kolačića Sudbine imate mogućnost da vam se izrade Kolačići Sudbine sa vašom porukom ili imate mogućnost da izaberete poruke iz naše baze poruka. Takođe imate mogućnost da kombinujete vaše i naše poruke. Na sajtu se nalazi oko 1000 naših poruka i sve poruke su svrstane u 13 kategorija i to: sreća, ljubav, brak, zdravlje, novac, uspeh, zabava, mudrost, porodica, prijateljstvo, putovanje, kolačić sudbine i kategorija razno. Za svadbe je posebno interesanta kombinacija naših poruka iz kategorije sreća, ljubav, brak… Dok za preduzeća bi bile interesantne poruke iz kategorije novac, uspeh, zabava… Imate mogućnost da izaberite željeno pismo, vaše poruke mogu da budu na latinici ili ćirilici.

Zadnja strana kolacica sudbine sa kartoncicem

Kod personalizovanih kolačića sudbine sa kartoncicem na zadnjoj strani papirića mogu da budu ispisani srećni brojevi, tekst koji vi želite, logo ili neki specijalan znak takođe je moguće da se zadnja strana papirića ostavi praznom. Za svadbe se na zadnjoj strani papirića najčešće nalaze imena mladenaca. Dok za preduzeća na zadnjoj strani se najčešće štampa logo firme. Tekst na zadnjoj strani papirića može da bude ispisan na latinici ili ćirilici. Mogućnosti su beskrajne.

Kolacici sudbine sa kartoncicem

Minimalna količina za naručivanje je 100 komada.

Kolacic sudbine

Poruci kolacice

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Don`t copy text!