Čokoladni kolačići sudbine

Čokoladni kolačići sudbine su potpuno nov proizvod u nasoj ponudi kolacica sudbine koji se pravi sa cokoladom a opet je ostao ukus originalnog kolacica.Proizvod nije izgubio karakteristike originalnog kolacica sto nam je bio i cilj kada smo ga stvarali.

kolacicsudbine kolacicsudbine
Čokoladni kolačići sudbine boja

Zlatna boja se vezuje za Kolačiće Sudbine. Boja naših Kolačića Sudbine je između žute i narandžaste ali zbog sve veceg broja pitanja i molbi uveli smo jos i cokoladni kolacic sudbine.Zeleli smo da zadrzimo prepoznatljivi ukus nasih kolacica ali i da prosirimo ponudu.

kolacicsudbine
Čokoladni kolačići sudbine omot

U ponudi imamo nekoliko celofanskih kesica – omota. Providne kesice (kesice na kojima ne postoji nikakva štampa to jeste skroz su providne), kesice sa mašnicom (providne kesice, koje na sebi imaju dekorativnu mašnu). Nije moguća promena izgleda ambalaže (omota) Kolačića Sudbine.

kolacicsudbine
Čokoladni kolačići sudbine papiric

Papirić za Kolačiće Sudbine je dimenzije 72mm X 15mm i ne može da se koriguje. Štampa se vrši na 120g, kvalitetnom papiru bele boje. Po vašoj želji je moguća jednostrana ili obostrana štampa.

KS
Papirić Kolačića Sudbine - Prednja Strana

Za tekst se koristi font Arial veličine 10. Imate mogućnost da vam se izrade kolačići sudbine sa vašom porukom ili imate mogućnost da izaberete poruke iz naše baze poruka. Imate mogućnost da izaberite željeno pismo, vaše poruke mogu da budu na latinici ili ćirilici.

KS
Papirić Kolačića Sudbine - Zadnja Strana

Poruka za Čokoladni Kolačić Sudbine se moze štampati na jednoj strani papirića. Postoji mogućnost za i za dvostranu štampu.

KS

Čokoladni Kolačić Sudbine mozete naruciti preko naseg sajta,facebook,instagrama ili kontaktom na nase brojeve telefonom.

Naš proizvod

Kolačić Sudbine

Kolačić Sudbine

Kolačić Sudbine je hrskavi keks, karakterističnog oblika, zlatne boje sa papirićem u sebi. Poruka unutar Kolačića Sudbine može da sadrži proricanje, mudrost, šalu i niz srećnih brojeva.

Personalizovan Kolačić Sudbine

Personalizovan Kolačić Sudbine je Kolačić Sudbine koji se izrađuje po vašoj želji sa željenim tekstom. Personalizovan Kolačić Sudbine sa izrađuje sa vašim ili našim porukama, sa jednostranom ili dvostranom štampom, sa željenom kesicom...

Verenički Kolačić Sudbine

Verenički Kolačić Sudbine je Kolačić Sudbine koji se izrađuje po vašoj želji a u kome se najčešće nalazi verenički prsten koga prati posebna poruka tipa: "Ivana hoćeš li ostatak života da provedeš sa mnom?"!