fbpx

Kolacic sudbine potpuno jedinstven

Kolacic Sudbine je resenje ako zelite da vasa proslava bude jedinstvena.

Kolacic sudbine ima veliku tradiciju i zahteva prvo da se malo upoznamo sa njim.Vode poreklo iz Japana i u nekoliko regiona u Japanu kolačići pod nazivom sujiura senbei se prodaju za vreme proslave Nove godine i veruje se da donose sreću. To je inace hrskavi keks, karakteristicnog oblika, zlatne boje sa papirićem u sebi. Poruka unutar kolacica moze da sadrži proricanje, mudrost, salu i niz srecnih brojeva.U ovom obliku postoje nekih 100 godina a u nekim državama su jako popularni i zato su postali su deo opšte kulture.

http://kolacicsudbine.com
Bavimo se proizvodnjom tradiconalnih kolacica sudbine ali mislimo da to nije dovoljno vec smo kreirali posebne za svadbe,rodjendane pa cak i promociju firmi.Ponosimo se sto mozemo da ponudimo kupcima ovakve kolacice sudbine jer tako ucestvujemo i delimo radost tog dana sa nasim kupcima.
Naziv za ove kolacice je personalizovani kolacic sudbine . Presrecni smo mozemo da vam ponudimo bas kolacice u cijoj proizvodnji bas vi najvise ucestvujete.Mozete birati sami poruke iz nase baze koja ima preko 4000 poruka ili sami napisati poruke.
Za svadbeni kolacic najcesce mladenci biraju da njihova imena i datum svadbe bude na zadnjoj strani papirica dok na prednjoj su najcesce poruke iz kategorija ljubavi,zdravlja,porodice,mudrosti,srece itd.Mozete cak da birate i pakovanje pa tako je u ponudi i sa masnica koja izgledaju prelepo.
Kolacic sudbine Kolacic sudbine
 
 
  Za rodjendane i proslave mozete isto birati poruke i pakovanje sa masnicom ili bez nje.Najcesce su poruke iz kategorija zabava,porodica,mudrosti itd.Na zadnjoj strani papirica se stampa ime slavljenika/ce.
 
Promocija firme je veoma interesatna jer mozete staviti vas logo firme,slogan firme ili naziv firme samo.Mozete takodje birati poruke ili sami napisati poruke koje zelite da nesto porucite vasim buducim ili postojecim klijentima ili partnerima.
 
Nas kolacic sudbine vam nudi jednostavno,kreativno i jeftino resenje za vas da budete originalni.Mozete kreirati i naruciti svoje kolacice kod nas.Slobodno nam se javite ako imate kafic,bar,restoran,igraonicu ili vrsite dekoraciju vencanja ili imate firmu i zelite da iznenadite sve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Don`t copy text!