Personalizovan Kolačić Sudbine

Personalizovan Kolačić Sudbine je Kolačić Sudbine koji se izrađuje po vašoj želji za svadbe,rodjendane ili za promociju vase firme sa željenim tekstom. Personalizovan Kolačić Sudbine sa izrađuje sa vašim ili našim porukama, sa jednostranom ili dvostranom štampom.

Svadbeni Kolacic Sudbine je namenjen za vasu svadbu i verenicke proslave.Ovakav Kolacic Sudbine se pakuje u kesicu sa masnicom.

Prezentacija vase firme neka bude jedinstvena sa nasim Kolacicom Sudbine sa logom vase firme i vasoim porukama ili nasim.

 

KS
Boja Kolačića Sudbine

Zlatna boja se vezuje za Kolačiće Sudbine. Boja naših Kolačića Sudbine je između žute i narandžaste. Boja Kolačića Sudbine ne može da se menja.

KS KS KS KS
Omot Kolačića Sudbine

U ponudi imamo nekoliko celofanskih kesica (omota). Kolačić Sudbine kesica (koje sa prednje strane imaju odštampan LOGO Kolačić Subine), Kolačić Sudbine kesica bez logo-a (kesice koje sa prednje strane nemaju odštampan logo Kolačić Subine), Providna kesica (kesice na kojima ne postoji nikakva štampa to jeste skroz su providne), Providna kesica sa mašnicom (providne kesice, koje na sebi imaju zlatnu dekorativnu mašnu). Nije moguća promena izgleda ambalaže (omota) Kolačića Sudbine. Štampa na kesicama ili izrada omota prema vašim željama moguća je jedino za jako velike količine (30000+ komada). Takođe imate mogućnost da birate pakovanje Kolačića Sudbine.

KS
Papirić Kolačića Sudbine

Papirić za Kolačiće Sudbine je dimenzije 72mm X 15mm i ne može da se koriguje. Štampa se vrši na 120g, kvalitetnom papiru bele boje. Po vašoj želji je moguća jednostrana ili obostrana štampa.

KS
Papirić Kolačića Sudbine - Prednja Strana

Za tekst se koristi font Arial veličine 10. Kod Personalizovanih Kolačića Sudbine imate mogućnost da vam se izrade Kolačići Sudbine sa vašom porukom ili imate mogućnost da izaberete poruke iz naše baze poruka. Takođe imate mogućnost da kombinujete vaše i naše poruke. Na sajtu se nalazi oko 1000 naših poruka i sve poruke su svrstane u 13 kategorija i to: sreća, ljubav, brak, zdravlje, novac, uspeh, zabava, mudrost, porodica, prijateljstvo, putovanje, kolačić sudbine i kategorija razno. Za svadbe je posebno interesanta kombinacija naših poruka iz kategorije sreća, ljubav, brak… Dok za preduzeća bi bile interesantne poruke iz kategorije novac, uspeh, zabava… Imate mogućnost da izaberite željeno pismo, vaše poruke mogu da budu na latinici ili ćirilici.

KS
Papirić Kolačića Sudbine - Zadnja Strana

Kod personalizovanih Kolačića Sudbine na zadnjoj strani papirića mogu da budu ispisani srećni brojevi, tekst koji vi želite, logo ili neki specijalan znak takođe je moguće da se zadnja strana papirića ostavi praznom. Za svadbe se na zadnjoj strani papirića najčešće nalaze imena mladenaca. Dok za preduzeća na zadnjoj strani se najčešće štampa logo firme. Tekst na zadnjoj strani papirića može da bude ispisan na latinici ili ćirilici. Mogućnosti su beskrajne.

KS

Minimalna količina za naručivanje Personalizovanih Kolačića Sudbine je 165 komada.

Kreirajte svoj Personalizovan Kolačić Sudbine

Uz pomoć čarobnjaka kreirajte korak po korak svoj Personalizovan Kolačić Sudbine!

Korak 1

Izaberite željenu kesicu za svoj Personalizovan Kolačić Sudbine!

Korak 2

Izaberite željene poruke za svoj Kolačić Sudbine ili nam pošaljite vaše poruke.

Korak 3

Izaberite svoje srećne brojeve, tekst, logo ili ostavite papirić praznim.

Personalizovan Kolačić Sudbine

Personalizovan Kolačić Sudbine je Kolačić Sudbine koji se izrađuje po vašoj želji sa željenim tekstom. Personalizovan Kolačić Sudbine sa izrađuje sa vašim ili našim porukama, sa jednostranom ili dvostranom štampom, sa željenom kesicom…

Naš proizvod

Kolačić Sudbine

Kolačić Sudbine

Kolačić Sudbine je hrskavi keks, karakterističnog oblika, zlatne boje sa papirićem u sebi. Poruka unutar Kolačića Sudbine može da sadrži proricanje, mudrost, šalu i niz srećnih brojeva.

Personalizovan Kolačić Sudbine

Personalizovan Kolačić Sudbine je Kolačić Sudbine koji se izrađuje po vašoj želji sa željenim tekstom. Personalizovan Kolačić Sudbine sa izrađuje sa vašim ili našim porukama, sa jednostranom ili dvostranom štampom, sa željenom kesicom...

Verenički Kolačić Sudbine

Verenički Kolačić Sudbine je Kolačić Sudbine koji se izrađuje po vašoj želji a u kome se najčešće nalazi verenički prsten koga prati posebna poruka tipa: "Ivana hoćeš li ostatak života da provedeš sa mnom?"!