Verenički Kolačić Sudbine

Verenički Kolačić Sudbine je Kolačić Sudbine koji se izrađuje po vašoj želji a u kome se najčešće nalazi verenički prsten koga prati posebna poruka tipa: “Ivana hoćeš li ostatak života da provedeš sa mnom?”!

KS
Boja Kolačića Sudbine

Zlatna boja se vezuje za Kolačiće Sudbine. Boja naših Kolačića Sudbine je između žute i narandžaste. Boja Kolačića Sudbine ne može da se menja.

KS
Omot Kolačića Sudbine

U ponudi imamo nekoliko celofanskih kesica – omota. Kesica sa logom (koje sa prednje strane imaju odštampan LOGO Kolačić Subine), kesica bez logo-a (kesice koje sa prednje strane nemaju odštampan logo Kolačić Subine), providne kesice (kesice na kojima ne postoji nikakva štampa to jeste skroz su providne), kesice sa mašnicom (providne kesice, koje na sebi imaju zlatnu dekorativnu mašnu). Nije moguća promena izgleda ambalaže (omota) Kolačića Sudbine. Štampa na kesicama ili izrada omota prema vašim željama moguća je jedino za jako velike količine (30000+ komada). Takođe imate mogućnost da birate pakovanje Kolačića Sudbine.

KS
Papirić Kolačića Sudbine

Papirić za Kolačiće Sudbine je dimenzije 72mm X 15mm i ne može da se koriguje. Štampa se vrši na 120g, kvalitetnom papiru bele boje. Po vašoj želji je moguća jednostrana ili obostrana štampa.

KS
Papirić Kolačića Sudbine - Prednja Strana

Za tekst se koristi font Arial veličine 10. Imate mogućnost da vam se izrade Kolačići Sudbine sa vašom porukom ili imate mogućnost da izaberete poruke iz naše baze poruka. Imate mogućnost da izaberite željeno pismo, vaše poruke mogu da budu na latinici ili ćirilici.

KS
Papirić Kolačića Sudbine - Zadnja Strana

Poruka za Verenički Kolačić Sudbine se najčešće štampa na jednoj strani papirića. Postoji mogućnost za dvostranu štampu.

KS

Uz sam Verenički Kolačić Sudbine dobijate još deset Kolačića Sudbine sa porukama iz kategorije “ljubavne poruke” ili sa porukama po “vašoj želji”.

Verenički Kolačić Sudbine

Verenički Kolačić Sudbine je Kolačić Sudbine koji se izrađuje po vašoj želji a u kome se najčešće nalazi verenički prsten koga prati posebna poruka tipa: “Ivana hoćeš li ostatak života da provedeš sa mnom?”!

Naš proizvod

Kolačić Sudbine

Kolačić Sudbine

Kolačić Sudbine je hrskavi keks, karakterističnog oblika, zlatne boje sa papirićem u sebi. Poruka unutar Kolačića Sudbine može da sadrži proricanje, mudrost, šalu i niz srećnih brojeva.

Personalizovan Kolačić Sudbine

Personalizovan Kolačić Sudbine je Kolačić Sudbine koji se izrađuje po vašoj želji sa željenim tekstom. Personalizovan Kolačić Sudbine sa izrađuje sa vašim ili našim porukama, sa jednostranom ili dvostranom štampom, sa željenom kesicom...

Verenički Kolačić Sudbine

Verenički Kolačić Sudbine je Kolačić Sudbine koji se izrađuje po vašoj želji a u kome se najčešće nalazi verenički prsten koga prati posebna poruka tipa: "Ivana hoćeš li ostatak života da provedeš sa mnom?"!